onsdag, oktober 3

Fyran kommer snart!

Photobucket
Så här ser jag ut nu, eller rättare sagt ännu något rundare om magen... Det här är så klart ingen färsk nyhet som ni kan se men för oss är det en väldigt stor, värdefull och glädjerik gåva när väl första chocken lagt sig. Och vår ettåring ska bli storebror om bara några veckor! Det känns overkligt. Det har varit en utmanande graviditet på många olika sätt och jag har lagt energin först och främst på min familj men sen även de inbokade fotouppdrag som jag nu försöker slutföra. Min kropp som burit fyra barn säger ifrån ganska mycket både på dagen och på natten men målet är i sikte så det måste gå! :-)

Eftersom jag med två små barn och två lite större kommer ha fullt upp med att ta hand om dem, har jag med stor vånda bestämt mig för att låta min fotografverksamhet vila ett tag. Jag hoppas verkligen kunna komma tillbaka när tiden är mogen och hoppas självklart jag då har kvar några kunder. Bloggen kommer mest troligt ligga på lågvarv med några få uppdateringar från en del av årets fotouppdrag. Däremot finns jag desto mer på Instagram (jag heter annaeman om någon får lust att leta upp mig) och där får du gärna följa mig!

På återseende säger jag nu och jag önskar dig ett fint fortsatt 2012!
Kramar från mig!

4 kommentarer:

kajsa sa...

Anna, jag tycker du prioriterar rätt, men vi ser förstås fram emot en nystart för bloggen så småningom!

Johanna sa...

Brukar kika in här då och då. Tack för att du delar med dej av ditt skapande. Den dagen du tar upp fotandet igen så har du förutom dina "gamla" kunder garanterar i alla fall en ny kund! :) Dina bilder är helt UNDERBARA! <3

Anette sa...

Kul att träffa dig och din familj idag=) Hoppas resten av graviditeten går bra...förstår att du prioriterar annat just nu!! Kram/Anette

Anna Eman sa...

Kajsa: Tack! Jag hoppas det kommer en nystart någon gång... :)

Johanna: Så underbart roligt att höra!!! Det värmer mitt hjärta!

Anette: Tack detsamma, vilket kalas! :)