onsdag, juni 13

Sommarlov

I förra inlägget nämnde jag målarprojekt, och tänkte fortsätta på det temat. Även små projekt som att hänga upp lampor som väntat länge på sina nya platser ska få ta lite plats här. Jag har vissa problem - letar hela tiden efter gamla (eller nya) snygga lampor, kaffekoppar, mössor till barnen, skåp och lite till... Här ska ni då få se några av mina problem! ;-) Skåpet som från början var målat brunt fick ny svart färg vilket passar bra hemma hos oss just på denna plats.


Idag är det examen och mina barn fick sommarlov redan igår när de gjorde sista dagen på förskolan för denna termin. Noah gjorde dessutom sista dagen på förskolan för alltid! Nu ska han in i skolans värld och som jag nämnt tidigare, längtar han enormt mycket. Han skulle kunna hoppa över sommarlovet. :-) Men jag önskar er i alla fall en trevlig examensdag!
Photobucket Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt!! Trevlig dag hos er idag.Tack Anna:-)/Marie

Jessika sa...

Supersnyggt! Du har fingertoppskänsla när det gäller inredning. Skåpet blev jättefint och den där lampan suktar jag efter, Ha en fin midsommar, kram