onsdag, april 11

Vi firar!

Efter en intensiv påskhelg försöker vi landa i lugnare tempo igen men vi lever på glada minnen från en fin slalombacke tillsammans med både Noah och Agnes! Vi hade egentligen beslutat att hon skulle få vänta med slalom till nästa säsong men hips vips hade hon testat sin storebrors skidor och visade sig stadigare på benen än jag hade väntat mig. Därför lämnade vi yngsta killen hemma med farmor och farfar och tog sedan bilen femton mil för att komma till Vittjåkk och åka med de äldre barnen, det var en underbar dag!


Inte nog med att slalomåkningen är återupptagen på riktigt har även Noah fyllt 6 år, så påskhelgen inleddes faktiskt med ett barnkalas! :-) En mycket nöjd son berättade för mig senast ikväll att han fått nästan allt han önskat sig. Happy happy!
Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det kul med slalom, fast just nu ser jag bara på men det går riktigt bra för Elis att lära sig. Synd att vi inte stötte på er i Vittjåkk (vi har ju husvagn där) Fast vi var kanske ut med skoter den dagen ni var upp. Kram //Jessica

Jessika sa...

Lycka är ju att fylla år i den där åldern! Ibland önskar man att man var liten igen!
kram