fredag, mars 16

Med pappas stöd

Här hemma kämpar vi med utdragen förkylning och misstänkt magsjuka, som sen inte alls visar sig vara magsjuka. Tack och lov får jag väl säga. Om än misstanken gjorde att vi var tvungna ställa in planerna för den dagen, planer att hälsa på vänner i en stad norr om oss som vi längtat efter i vad som känns som forever! Men men tanken att smitta någon med just magsjuka känns inte alls okej, så beslutet var väl bra trots att det kan kännas lite förargligt nu. :-)

I helgen ska vi åter igen njuta tillsammans med familjen med att t.ex. bära in ett ommålat skåp som äntligen blivit klart. Jag vet inte om min man längtar lika mycket men ibland får han också bita ihop. Ett 18-års kalas väntar oss också denna helg hos en familj som kan kallas kalasexpert, de imponerar alltid med mat, vackra tårtor och många gäster. Jag är verkligen imponerad över deras energi och fantasi!

På bilden ser ni sötaste blondinen Léonie som jag fick fota bara några dagar innan hon och hennes föräldrar packade ihop för en lång flytt till Beijing. Jag hoppas ni har det bra och att ni kommer er i ordning i den nya stora staden.:-) Fler bilder på Léonie kommer senare.

Även i detta inlägg får jag önska er alla en trevlig helg! Bara jag inte somnar klockan nio varje kväll (det är nämligen jag som dras med en förkylning som aldrig vill ta slut...) kanske jag hinner blogga lite oftare. ;-)
Photobucket

1 kommentar:

Jessika sa...

Usch, sjukdomar är aldrig kul. Själv är jag så less att vara sockerpingla, har en period då jag har så svårt att få till det :( Men man kämpar på!
Låter kul med målning av skåp, blir ju liksom en ny möbel med ett lager färg. Ha en fin lördag, krya på er, kram