torsdag, mars 8

En härlig resa

Nu är vi hemma efter en super bra vistelse i Bergen där vi bott och plågat min svåger och svägerska! :-) Jag lämnade, tro det eller ej kameran hemma för det kändes som att jag skulle ha annat att göra ensam med mina tre barn (jag var inte riktigt själv eftersom bästa resesällskapet Magdalena och Jon hjälpte mig enormt mycket!) och det stämde faktiskt ganska bra. Vi har gjort något varje dag och varit lika trötta varje kväll men haft så mysigt tillsammans med barnens kusiner! Ett bildkollage från de mobilbilder jag tog ska ni få se i alla fall där vi börjar på Arlanda, sedan bilder från en kort utflykt några minuter uppför ett av de sju fjällen som omringar staden och sist men inte minst - en avslutningslunch på Max. ;-)

Med detta får jag önska er en härlig helg för det känns som att det behövs!
Photobucket

3 kommentarer:

Jessika sa...

Ser underbart och mysigt ut. Alltid kul att se era bilder när ni är på "resande fot".
Ha det gott
/Jessika

Anonym sa...

Härliga bilder på barnen. Hela resan känns lite som ett läger som man saknade när man kom hem;). Det var så roligt att se kusinerna leka - ska försöka komma ihåg alla härliga uttryck som myntades. Krya på dig och hoppas att hosta och förkylning blivit bättre.
Kram magdalena

maria o sa...

Hej anna! Vad jättetrist att vi inte kunde hänga med varandra idag:(
Vi saknade dig och barnen - och får längta ett tag till!
kram maria