fredag, mars 2

Charmiga Ella och Edwin

Här hemma har dagen gått åt till att packa för några dagar i Bergen. Det är inte hela familjen som ska följa med utan vi lämnar pappan hemma för att återhämta sig! Tidig morgon lämnar barnen och jag huset och drar till flygplatsen och jag gruvar mig för hur det ska gå att kliva upp... Morgonmänniska finns ingen som vill kalla mig, inte ens vid nio skulle det gå bra att väcka mig. Men med en morot som faktiskt väntar oss, går det säkert bättre än vad man annars skulle kunna vänta sig! :-)

Därför vill jag, istället för att ni ska stirra på samma bild dag efter dag, lämna er med att njuta av några bilder på söta syskonen Ella och Edwin som var här för snart ett år sedan (hjälp vad jag ligger efter med bloggen!). Nu ser i alla fall inte Edwin ut så här längre kan vi nog konstatera... Dessa barn var underbara och gjorde fotograferingen så rolig! Jag vill verkligen tacka föräldrarna för förtroendet!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentar:

Jessika sa...

Stressiga morgnar med barnen gör ingen glad - man är ibland helt slut innan man ens kommit till jobbet. Underbart fina barnbilder. Ha det gott, kram