lördag, februari 4

Vinterljus

Vi har haft en riktigt fin mysfredag inomhus, tror inte ens barnen stack näsan utanför dörren igår. Men när termometern visar nära -30 grader känns det helt ok. Jag ber om ursäkt för alla de bilder ni måste se på björkarna vi har här på gården men det var så otroligt fin ljus ute så jag var bara tvungen! :-)
 
I veckan har jag haft besök av en syskontrio som fått testa på min nya studiobakgrund! Den underlättar mina fotograferingar väldigt mycket! På min facebooksida kan ni se ett smakprov från denna fotografering så tryck gärna på gillaknappen här bredvid och ta en titt. Nästa vecka tänkte jag ha en tävling där och vinsten är så klart en fotografering! Jag återkommer om detta.
 
Hoppas på en fin fin helg för er alla!
Photobucket

1 kommentar:

Annelie Johnsson sa...

Ja vintern är ljuvlig- om man tittar på den inomhus ifrån...

Ha en skön helg, trots kylan!!

Kram