fredag, januari 27

Expanders

Jag kommer ihåg dagen när jag skulle fotografera bandet Expanders som behövde nya bilder till sin hemsida och till affischer för kommande spelningar. Samma dag, en dag i april förra året hade vi vårt första barnkalas ever (i familjen Eman) och det tog på mina krafter mer än jag kunde tro och dessutom med en större mage än normalt gör inte saken bättre... ;-) Men själva fotograferingen gick bra och var enormt kul, roligast år 2011! Jag tycker nog alla fotograferingar är roliga men denna toppar listan trots allt... Det var fyra sköna killar fulla av humor som modigt ställde sig framför kameran och gjorde allt de kunde för att göra mig nöjd. Tack killar!

Sen får jag önska er en trevlig helg! I kväll ska jag lyssna på Livia Fränkel som överlevde förintelsen för idag är det Förintelsens minnesdag, viktigt! Hon pratar i Kustkyrkan kl. 19 i kväll och alla är välkomna!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sista bilden gjorde min dag...GLÄDJE=) Kram Sabina

Jessika sa...

Superfina bilder, du har verkligen fångat "det". Skulle vilja se dig fota mitt favvo-band Kent :)...

Ja, det är viktigt att minnas både Färintelsens offer OCH de överlevande. Såg filmen Simon och ekarna igår och den berörde mycket av just den biten. Lämnade verkligen ett avtryck, passande nog dagen till ära. Ha en fin helg!

magda sa...

Hej Anna!
Har nu hittat hit via facebook! Det var så roligt att se detta inlägg, fick nämligen frågan att fota detta gäng en gång men hade ej möjlighet då. Kul att se bilderna, kan inte tänka mig annat än att dom blev nöjda!
Har kikat runt lite, superfina bilder Anna! Nu har jag dessutom gått med och tävlat som du ser på fb, hoppas på vinst förstås =)
Ha det bäst!/Magda