onsdag, december 28

Morgonstund...

Julaftonsmorgon har vi som tradition att i pyjamas öppna en julklapp var, både för att det är mysigt att göra tillsammans bara vi men också för att det inte ska bli så otroligt många julklappar att öppna på kvällen eftersom vi alltid är väldigt många då. Vilken sida av familjen vi än är med. :-) Så här kommer fyra dagar gamla bilder från vår mysiga morgon.
Photobucket Photobucket
Att dra munnen till ett leende var svårt för mina barn denna morgon, trots att de egentligen var både glada och förväntansfulla. Tomten gick de och väntade på från det de klev upp! Måndag före julafton skrev vi ett brev till tomten där de bad honom komma till oss men att han helst skulle skippa den otäcka masken för den är de så rädda för. Den snälla tomten som kom och hälsade på läste upp brevet och fick på ett säkert avstånd skicka paketen till Noah och Agnes som satt lite rädda men trygga hos sin pappa och sin morfar. Någon kram blev det absolut inte detta år heller men kanske nästa?

I år skickades det inga julkort från familjen Eman men vi tackar så mycket för alla fina som kommit hem till oss! Jag ångrar lite att vi inte hann med att fixa det i år men nästa år ska det förhoppningsvis bli av. Hoppas ni också haft en riktigt mysig jul!

1 kommentar:

Jessika sa...

Vad kul att jag äntligen tog mig i kragen och kikade i din fina blogg. Har rivit ut reportaget i Hemmavid och tänkt besöka bloggen flera gånger, och nu var det dags. Är oxå en teak-älskare med smak för 50-tal uppblandat med lite modernare inredning, extra kul. Dessutom är jag också "sockerpingla" som du! Ha det gott // Jessika, inredautreda.blogspot.com