söndag, december 4

Kärlek

Ni trodde kanske att jag tagit semester, eller startat julfirande en månad i förväg men så är det inte. Jag har jobbat och jobbat långt in på nätterna nästan alla kvällar så jag märker att julen närmar sig på det sättet! ;-) Inför första advent ville Noah så gärna ta fram alla mysiga ljusstakar och stjärnor. Och det är ungefär det jag hunnit fram med så här vid andra advent. Vi har inte ens någon adventsljusstake på bordet! Dessutom är mitt mål att köpa julklapparna färdigt i god tid, inte komma på två dagar innan att det ska beställas något som tar en vecka att få hem. Snart klar på det området... :-)

Noah har många tjejkompisar (det föddes många tjejer 2006 i alla fall bland oss) och nu har han fått sitt första kärleksbrev från en av alla gulliga tjejer! Där kunde vi läsa med stora bokstäver: "hej noah jag älskar dig så mycket att jag vill gråta". Underbara barn säger jag igen! :-) Och på tal om kärlek vill jag visa er en stor stund - en vigsel mellan Maria och Jan-Åke. Ni har sett deras porträttbilder för ganska länge sedan men vigseln är så speciell, fylld av känslor som nästan går att ta på att ni måste få se lite därifrån. Bröllopsgästerna fick se en höggravid fotograf smyga omkring runt brudparet och jag var faktiskt lite orolig att blickarna skulle dras till "tjockisen" (som alla gravida nog fått höra någon gång) istället för huvudpersonerna. Men när Maria och Jan-Åke gled fram till altarringen var jag helt osynlig för alla deras familjer och vänner! Före vigseln började träffades vi för att fota påklädningen och när vi skildes åt bad de mig vara beredd på något som skulle hända i slutet av ceremonin. Då startades deras låt som sedan hela det sprudlande brudföljet dansade ut till! :-) Jag är så glad att jag fick vara med er denna dag i april, det var en stor ära!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentar:

Christina sa...

Åh, vilken härlig kärleksförklaring din son fick! Underbara underbara barn! De har mycket att lära oss vuxna!