lördag, december 24

I dag - julafton

I dag är det jul och jag vet att jag är lyckligt lottad som kommer vara med min familj. Jag vet också att alla inte har det så och vet att jag tänker extra mycket på dig. Så i år ska vi njuta av de människor vi har nära som man inte alltid kommer ihåg att göra, tänka lite mer på hur underbart det är och älska dem mycket. Till dig som saknar någon hoppas jag du kan tillåta dig minnas.

Jag vill tacka alla kunder som stått framför min kamera detta år, det har varit ett rent nöje att träffa alla er och jag värdesätter mycket den kontakt vi fått! Jag vill hälsa både gamla och nya kunder välkomna, ser fram emot att prata med er! Många kramar till er läsare - både de som gett sig till känna och de som jag fortfarande inte vet vilka ni är! Tack!
Photobucket

Inga kommentarer: