lördag, november 12

Sötaste Calle!

Ja, jag hann med ett blogginlägg denna vecka! Jag trodde verkligen det skulle bli fler och hade laddat för det men verkligheten kom ikapp och jag prioriterade mina barn istället. :-) Vi gjorde lax igår till middag och när jag precis ställt in den i ugnen frågade jag Agnes vad de ätit till lunch på förskolan. Tro det eller ej men de hade ätit fisk! På grund av att detta ofta händer, att vi äter likadan mat som de gör på dagis, har jag laddat ner appen "skolmaten" för att lättare hålla koll på vad de äter där. Men vad spelar det för roll när jag ändå aldrig kollar matsedeln!?

Denna höst har fotouppdragen ramlat in hela tiden och ingen är gladare än jag! Vilken lycka att så många vill boka tid hos mig! Nu är det ett fåtal tider kvar innan jag måste göra ett stopp för att sedan fortsätta efter nyår. Tyvärr är det redan slut på tider för att hinna få bilderna levererade innan jul men om inte det spelar någon roll är det bara ringa/maila och boka!

I april kom Calle till min studio, han var då 9 månader gammal och jag var höggravid. Tänk så länge sen det känns... Men vilken härlig kille jag fick träffa! Förkyld som bara den var Calle, vilket gjorde att han orkade med mig lite mindre men tack vare hans mamma Maria fick jag se så många fina leenden! :-) Tack för ert förtroende, tur att jag får träffa Calle nästan varje dagishämtning! ;-)Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Inga kommentarer: