onsdag, november 2

En nyfödd Melker!

Han hade blivit lite gammal lille Melker (det är bäst att ta nyfödd-foto innan bebisarna fyllt två veckor för då kan man göra nästan vad som helst med dem) och hunnit bli hela fem veckor vid fotograferingen. Om än inte alla mina tankar och idéer gick att genomföra fick vi otroligt många bilder på dundersöte Melker. Nästan för många så här i efterhand när jag har suttit och gått genom alla... ;-) Som tur är har han en cool mamma som lät mig hållas när jag sprang upp och ner för att hämta än det ena, än det andra och hon såg inte alls orolig ut när jag vred och vände på hennes lilla bebis åt alla tänkbara håll. Man måste ju passa på för är det något jag gillar lite extra mycket, är det just fotografering av nyfödda små underbara liv!

Och här kommer då en bildkvalkad med sötaste Melker Degerman!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentar:

Minna sa...

ÅH så fantastiskt fina bilder! Finaste, finaste Melker!