söndag, oktober 30

Simen - ett charmtroll!

Efter en lång sovmorgon denna lördag tog jag emot dagens kunder. Två söta barn som fick agera framför min kamera. Efter det kunde jag fortsätta jobba vid skärmen med endast Petrus som sällskap och han sov bort större delen av dagen så mycket till sällskap var han inte... ;-) Nu är jag ensam vaken denna sena lördagkväll, barnen har sovit flera timmar. Min man också. :-) Vi har haft en skön kväll tillsammans hos fina svägerskan och svågern som bjöd på middag, det känns så lyxigt och vi tycker så mycket om dem! När vi sen kom hem relativt tidigt för att barnen skulle få gå och sova, tänkte jag att ni skulle få se en av sommarens fotografering.

Ni ska få träffa Simen - en liten kille på ett år som hör hemma i Norge, närmare bestämt Bergen. Den här fotograferingen höll nästan inte på att bli av när fotografen (alltså jag) drog på sig halsfluss och låg i hög feber vid första tillfället. Men tro inte att något skulle stoppa oss, nej vi tog sista chansen några timmar innan familjen skulle resa hem. Perfekt! :-) Simen är för övrigt kusin med mina barn, han är son till de härligaste (= bl.a. roliga och omtänksamma) föräldrarna och lillebror till de charmigaste storasyskonen.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna
Vilka fina kort du har tagit på söta-söta-Simen. Ha en bra dag. Kram Magdalena