onsdag, oktober 5

Recept från tjejkväll

Är det redan en vecka sedan sist!? Som vanligt räcker tiden inte till, denna gång fick tiden gå till att förbereda en tjejkväll med fikabuffé och lite annat gott. Vi fick en mysig kväll tillsammans med många tända ljus i det mörker som lägger sig på kvällen nuför tiden. Det kändes verkligen lyxigt att få umgås med så härliga vänner!

Den kvällen bjöds det bland annat på cakepops som man ser mer och mer av i bloggar och tidningar så jag ville prova dem. Det blev inte de vackraste men goda tror jag nog de blev. Det är i och för sig inte svårt att lyckas med smaken som ni förstår när ni ser receptet. :-)

Morotscupcakes med glasyr som man bara vill slicka av, precis som barnen gör fick mina gäster också testa. Baka gärna och hör av er om ni vet hur man kan grädda två muffinsplåtar samtidigt utan problem... Det gick inte särskilt bra för mig denna gång men jag tar nya tag och ska testa snart igen!
Photobucket Photobucket

Inga kommentarer: