onsdag, oktober 19

Lucky me!

I går kom en leverans från Italien - via Böle. Namntåg i trä köpta i Rom. Allt började med att en kär kusin till mig gav Noah ett sådant när han föddes och jag vet inte om det är en sjuka men genast ville jag att de andra barnen också skulle få ett! Mina barn har några saker de enligt mig bara måste ha en var av (bland annat det här och det här)! :-) I början av sommaren hade vi besök av kompisar som faktiskt skulle resa till Rom, då visade jag snabbt Noahs tåg och bad dem köpa likadana till Agnes och Petrus ifall de skulle springa in i en sådan butik. Några dagar in på deras resa fick jag ett sms att de hittat rätt - jag blev så glad! Nu har jag ju tackat ganska många gånger men det spelar ingen roll. Tack L och M för att ni hade ögonen öppna och orkade göra detta för oss! :-)
Photobucket Photobucket
Nu är blodsockret lågt och ögonlocken tunga och i huvudet finns tråkiga tankar som jag måste bearbeta. Men imorgon ska jag fota en liten nyfödd kille och det ser jag fram emot enormt mycket! :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste också komplettera min samling. Jag vet precis var bokstäverna säljs, bara att haffa någon som ska till Rom snart!
Lycka till med fotograferingen idag. Du ska veta att du är bäst! Träffade nyss en mkt nöjd ume-kund också :) Ha en bra dag, kram Sofi

Anette sa...

Så fina tåg! Det skulle vara fina presenter till små som fyller år;) Synd man måste till Rom bara...
Kram/Anette

jessica sa...

Hej! Nyfiken på vart i Rom man kan hitta de fina tågen? :)

Anna Eman sa...

Hej Jessica!

Tågen från Rom finns i en liten butik på väg till en känd sevärdhet. Tyvärr kommer jag inte ihåg vilken sevärdhet men jag vet att det inte brukar vara särskilt svårt att hitta rätt... Har ju själv aldrig varit där men dessa tåg hittades av ett par vänner som besökte Rom för första gången så kan de kan du! :) Lycka till!