onsdag, september 28

Tjejen med spring i benen!

Igår fick jag äntligen träffa min kusins nyfödda bebis, han är bara drygt en vecka och så liten så liten. Det är fantastiskt så söta alla små bebisar är och jag längtar redan efter att få hålla honom igen!

I sommar har jag inte tagit på mig många fotouppdrag, allt för att försöka njuta av de första månaderna med Petrus. Men ibland får man göra undantag. ;-) Lilla fröken Alma som egentligen bor i Lund (rätta mig om jag skriver fel!), var här i norr en vecka denna sommar och självklart fick hon komma och göra sig hemmastadd framför min kamera. Almas mamma hade förvarnat mig om att hon inte så gärna ville sitta still - och visst stämde det! Vi fick alla en svettig timme med att hålla denna söta 1-åring på rätt ställe och titta in i kameran var nästan inte att tänka på. Men med en sådan cool tjej blir ju bilderna lika bra, mycket liv och rörelse ska det vara. :-) Min favoritbild är den tredje nerifrån, hon är verkligen en underbar tjej med många påhitt! Ett tack vill jag rikta till Almas föräldrar - hoppas ni har det bra i söder!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

3 kommentarer:

Anonym sa...

så söt!

Kram Ester

Anonym sa...

Vad kul att få se dessa bilder av Helsingborgsfamiljen med söta Alma i spetsen! ;-) Som alltid proffsiga och fina foton!

Kram från Anna-Britta

Anonym sa...

Finfina bilder av en gullig tjej!
Hälsn / Ulla