onsdag, september 14

Saknad

Helgen som var gjorde vi årets sista båttur. Det blev en regnig avslutning men tack vare sällskapet inte det minsta tråkig! :-) Vi ser verkligen fram emot nästa sommar!

Efter en dag hos en god och kär vän är jag nu helpeppad inför resten av veckans alla trevliga påhitt! Imorgon ska det fotas och fikas, fredag får jag finbesök från Luleå och på lördag blir min man och jag utbjudna på middag tillsammans med några kompisar. Lyx! Inte en lugn minut men det gillar jag - för en stund! ;-)

Våran minsta Petrus har jag inte fotat mycket vilket känns otroligt tråkigt! Jag trodde verkligen inte det skulle vara något problem och jag förstår inte vad som kom i vägen. Tiden bara rusar förbi och det är ju egentligen ett gott tecken på hur roligt vi har men ändå grämer jag mig så fruktansvärt mycket att jag inte förevigade de där första veckorna som passerade så fort... Här är en bild när han var drygt 2 månader, alltså bara en månad sen. Söt tycker jag!

I vår, bara någon vecka före Petrus kom till oss, dog min älskade mormor. Jag var inte beredd på det, hon var så pigg in i det sista men har levt ett helt liv och förgyllt mångas dagar. Det gröna tyget han ligger på i denna bild är från henne. Ett tyg som för mig framkallar minnen - glada minnen. Lite ledsen är jag ändå över att jag missade hennes begravning, då låg jag nämligen på BB med min underbara son i min famn. Jag saknar henne otroligt mycket men är trygg i att hon har det bra där hon är nu, utan tvekan. :-) Photobucket

1 kommentar:

Kajsa sa...

Håller med om att han är supersöt! En riktig gullunge!
Vilket snyggt tyg, grönt är ju så fint.
Ses i helgen!