fredag, september 2

På gång

Vi förbereder dop allt vad vi kan - på söndag ska han döpas vår lille Petrus och då ska vi självklart ha kalas och säsongen till ära använda röda vinbär till efterrätt. Min mamma är här och hjälper mig plocka av de bärtunga buskarna, dessutom har vi fått tag på lingon som jag håller på koka till sylt. Ja, ni hör hur hösten har smugit sig på och hur jag i alla fall försöker likna någon som tar till vara på vad naturen ger oss. Jag önskar jag vore bättre men tiden räcker inte till i bland, eller så handlar det om prioriteringar... :-)

Fotade ett bröllop för några veckor sedan som jag så gärna skulle vilja visa men brudparet måste först godkänna det. Som vanligt blev det många bilder att välja mellan och det ska bli så kul se vilka de gillar bäst!
Photobucket

Inga kommentarer: