torsdag, september 8

Kille med stil

Den här morgonen har jag fått medla mellan de äldre syskonen här hemma. Ett bråk handlade om vem som skulle få ha den gula gubben som hör till ett gammalt leksaksgarage min bror och jag hade när vi var små. Det är svårt att veta vad som är sant när båda hävdar de hade gubben först och väldigt övertygande dessutom... :-) Denna incident slutade med att lillasyster blev så arg att hon spottade på golvet efter några helhjärtade slag mot mig. Nästa grej handlade om att Agnes ville ha tuggummi men inte vilket som helst, utan ett rosa som bara Noah har just nu, efter att hon själv tömt sin egen förpackning på en dag. De vanliga dög visst inte alls idag! Nu är det i alla fall frid och fröjd i stugan igen och jag njuter av varje minut! :-)

Bråk med syskon är något den här coola killen slipper! Melker, en kusin till de här tjejerna var hos mig en dag i mars. Lättare kille att fota finns nog inte! Så söt med sin gubbkeps som lyckades fastna på oväntat många bilder när han egentligen helst ville slita av sig den. Bilderna har de fått för länge sen men äntligen tog jag mig tid att visa några av mina favoriter.Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

2 kommentarer:

Anything goes sa...

Stolt moster till denna kille! Härliga bilder!

Stig Helgesen sa...

Jätte snygga bilder