fredag, september 23

För evigt!

I mitten på augusti gifte sig dessa två - Jenny och Jörgen. Det var en solig dag efter någon vecka med regn så det kändes som att sommaren väntat med att tåga ut. Jag såg så mycket kärlek hos dessa två underbara människor och humor var ingen bristvara trots den spänning som alltid brukar infinna sig på bröllopsdagen! :-) När jag mötte dem första gången fick jag höra deras historia - hur de fann varandra. Jag njuter verkligen varje gång jag får den äran att lära känna ett blivande brudpar och att få höra deras historia var inget undantag. De har ett stort intresse båda två - dans. Och tack och lov för dansen. Det var så de träffades!

På deras stora dag möttes vi upp hemma hos mig för att fota barnen, två söta! När dessa små busfrön fastnat på bild åkte de hem för att ladda med mat och energi innan vigseln skulle äga rum. Samtidigt åkte brudparet och jag och brudens hjälpsamma syster (som bland annat fick mjölksyra av mina uppgifter...) till skogs. Eftersom skogen är ett annat stort intresse för brudgummen var det ju självklart att vi skulle fota där, till och med på deras egen mark. Till sist stannade vi till i en kyrkby där vi hittade en så mysig plats att fota på med det perfekta ljuset!

Eftersom jag har svårt gallra bort bilder (även denna gång), får ni stå ut med att titta på många foton. Väldigt många. Trots detta får jag inte plats med att visa er alla mina favoriter, det gick bara inte! Så håll till godo och vila "skrollfingret" emellanåt... ;-) Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentar:

Linda Holmgren sa...

Vilka underbart fina bilder du tar!