onsdag, september 7

Dop

I söndags döptes så Petrus, samtidigt som våra vänners son och våra barns tremänning Herman. Två unika barndop - lika men ändå så olika.

Grönt är för mig den vackraste färg och så länge jag kan minnas har min blick dragits till olika gröna nyanser (jag tycker inte alla är snygga). Även denna gång. Dopklänningen syddes till Petrus farmor och hennes bror när de skulle döpas och har sedan dess fått vara med många gånger i olika generationer och olika familjer men alla hör ändå ihop på något sätt. Nu behövde klänningen nya sidenband och det var inte svårt att välja när jag ramlade över dessa gröna band!

Herman och Petrus storasyskon sjöng två sånger och fullkomligt ÄLSKADE att stå inför alla som kommit till kyrkan den dagen. De sjöng högt, tydligt och inte alltid särskilt rent men oj vad glädjen hördes! :-) Efter gudstjänsten bjöd vi alla på fika innan vi åkte hem och hade kalas med våra familjer. Petrus fick många otroligt fina presenter, en av dem  - en mini. Tack!

Uppdatering:  Ett tack också till Samuel Söderlund som fotade - jag är super nöjd med bilderna!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Inga kommentarer: