torsdag, augusti 11

Tre fina syskon

En vecka med roligt sällskap från Norge gör att dagarna flyger förbi men än är ledigheten inte riktigt över för min man som haft en låång semester i år. Idag försökte jag mig på att fota mina tre sötnötar och med fina löften från de två äldsta, om att lyssna och göra som jag säger gick det ungefär lika dåligt som vanligt när jag fotar mina egna barn! ;-) Löftet de gav mig höll ungefär en minut men vilken fin minut det var!

Imorgon ska jag fota en liten bebis på två veckor och lördag blir det bröllopsfotografering! Nu är det bara att ladda upp batterierna och göra de sista förberedelserna, det ska bli så kul!! :-)
Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket underbart foto! KRAM Jävrevänner

Cicci sa...

Underbart, underbart foto! Bara älskar det!! :)