måndag, augusti 29

Bröder och syster

Nu börjar sjukdomarna att avta och då dyker nya problem upp... :-)

Maken har nu påbörjat sin andra arbetsvecka efter en lång och härlig semester, samtidigt som jag njuter till fulla drag av att vara hemma med mina små och lite större barn. De två äldre längtar till förskolan som för dem blir första dagen imorgon tisdag men mest troligt blir det enda dagen denna vecka eftersom deras morbror är hemma på besök från sin nuvarande bostadsort, Abuja.

Jag jobbar på med bilder de korta stunder som blir över, ganska ofta till tidig morgon men jag måste försöka skärpa mig eftersom det visar sig dagen efter om sömntimmarna blivit för få. Men det är roligt och tiden går så snabbt när jag sitter här framför skärmen! :-)
Photobucket
En ganska färsk bild på de tre syskonen Eman.