torsdag, juni 23

Lyckat!

Loppisen vi hade här i söndags gick bra långt över förväntan, det kom relativt mycket folk och många av dem handlade också, tack och lov för att regnet höll sig undan hela tiden! Vi grannar avslutade sedan dagen tillsammans med att grilla och njuta i den härligt varma kvällssolen - det var underbart!

Idag åkte min man och de två äldre barnen iväg för lite jobb hos olika delar av familjen, samtidigt som jag kunde jobbar lite här hemma de stunder Petrus (ja, nu har vi bestämt oss för hans namn! :) inte ville äta eller inte hade krångligt i magen. Det går självklart inte vara särskilt effektiv men jag har inget emot att anpassa mig efter honom. Jag vill bara njuta av den lille bebis vi fått, lukta på honom eller bara titta på hans söta ansikte. :-)

Här hade vi en riktigt lugn stund, Petrus sov så avslappnat (?) och jag kunde jobba men vara bara tvungen trycka av någon bild på honom. Det har faktiskt inte blivit särskilt många bilder om än man kan tro det, men jag hoppas kunna göra en riktig fotografering innan spädbarnstiden är förbi på både lillebror och hans storasyskon.
Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fin han är, lille Petrus! kram maria o