torsdag, juni 9

Love is in the air

Vilka härligt varma dagar vi har här i norr! I dag ska några grannar komma över och fika och jag tror vi måste välja skuggan för där är det skönast just nu... :-) I min famn sover lillen som fortfarande inte fått något namn men snart hoppas jag vi kan komma överens min man och jag.

Helgen som var hade vi äran att få gå på bröllop, ett väldigt specielt bröllop mellan två goda vänner som hittade varann för bara ett och ett halvt år sedan. De var så vackra båda två och vi hade riktigt trevligt hela kvällen, vi var ju faktiskt inte så säkra på att kunna vara med och framförallt hade vi inte räknat med att ha med en bebis denna kväll! Men så blev det och jag är bara så glad att vi kunde vara med! :-) Ett stort TACK och GRATTIS skickar jag till brudparet igen.
Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi är så glada att ni förgyllde vår dag..!! och att lilla prinsen var med=)