torsdag, maj 26

Tre dygn

Nu har det blivit torsdag och lillgrabben har fyllt hela tre dygn. Dagarna här på BB går ut på att amma och äta själv, och äter det gör vi! Frukost och kvällsmat smakar extra bra här att det blir både en och två extra smörgåsar... :-) Igår kom storasyster och storebror på besök. De var såhjälpsamma och ville bära och hålla hela tiden. När de efter någon timme skulle börja åka hem brast storebror ut i gråt. Han ville stanna här med bebisen och mamma. De frågar flera gånger per dag när vi ska komma hem men eftersom det hänger på hur lillebror mår kan jag aldrig ge ett svar. Det sliter så klart i mitt hjärta men jag vet att de har det bra hemma med farmor.


Idag har jag vårdats tre dygn efter snittet vilket innebär att jag skrivs över från BB till barnkliniken där sonen ligger. Nu gäller det bara att han ska äta mycket så Bilirubin värdet sjunker och vi kan åka hem på permis.

4 kommentarer:

Lina - KITCHENBLOOM sa...

Å så fin han är - lillprinsen på Kullabacken. :)

Hoppas allt fortlöper enligt de bästa planerna och att ni snart återförenas i hemmet. Skönt att höra att allt har gått så bra.

Många kramar till er!

Lina

Anonym sa...

Han är sååå söt!!!!Snart är ni alla tillsammans igen då blir det jättebr! Hoppas de kan komma på lördag på kalas för att skingra tankarna lite grann:-) /kram Marie

Anonym sa...

Oj vilken godbit!! Grattis igen snart är ni hemma hos familjen/ Kram från hela fam Lundgren!!

Anonym sa...

söööt! vi längtar att få träffa honom!

Alma Miriam