tisdag, maj 10

Snygga familjen!

I början av mars fick jag ett mail från Malin där hon bad om ett fantastiskt familjefoto av hennes underbara familj. Pressen kändes inte alls av ;-) men det var verkligen ett ärofyllt uppdrag som jag självklart ville ta mig an! Vi bokade en tid när jag åkte hem till dem och där fick jag träffa Teo som är yngst i familjen, Filip med den coola hårfärgen, Malin den snygga mamman och Jonas som jag känner sen långt tillbaka. Ledsen att du inte fick en roligare presentation Jonas... :-)

De hade en så fin tapet i vardagsrummet och två gula otroligt häftiga fåtöljer som ni kan skymta i några bilder. Malin hade kommit på en bra idé, eftersom Teo kan vara svår att få ögonkontakt med skulle alla titta åt olika håll, vilket ni också kan se. Teo blev ganska trött i slutet av fotograferingen och vilade i sin mammas famn. Hur som helst - fina blev de allihop om än deras självkritiska ögon inte ser det jag ser... Jag gillar verkligen dessa bilder!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte, jättefina bilder!

Kajsa sa...

Jättefina kort Anna!
Sista kortet är ju superfint, sen gillar jag också korten med hela familjen, snyggt att dom sitter "huller om buller" och inte uppradade!

Christina sa...

Åh, så vackra bilder! Så mycket kärlek som förmedlas! Vilka otroligt vackra ögon den lilla killen har!

Anonym sa...

Hej! Du tar så superfina bilder,så jag skulle oxå vilja boka en tid med dig.Men senare i sommar/höst? Kanske slutet på Augusti,sep? Vad tror du om det? Ha det bra så syns vi "kanske" snart/ Kram benita

MalinKa sa...

Tack för att du haft tålamod med oss! Ser fram emot de färdiga bilderna på vardagsrumsväggen. Tonåringen gillade till och med sig själv på ett kort eller två....det är ju STORT! Du är jätteduktig och vi är så nöjda över bilderna. Synd vi inte har råd att köpa en kopia av alla =)
Tack igen. Vi återkommer nästa gång det är dags för familjefotografering...helt klart!!
Kram

Anonym sa...

Anna, bilderna på familjen är så fantastiskt fina!!! Jag blir riktigt rörd när jag ser dem och tänker KÄRLEK! kram maria

Citronergula sa...

Jättefina bilder! Du har verkligen fångat en känsla med bilderna!
Så vackert!
Kram

Lina sa...

Oj vilka bilder! Berörande!