onsdag, maj 11

Bänk på plats!

Vi har så fina kvällar med lätt krispig kyla och vackra solnedgångar som verkligen ger hopp! Jag sprang in på Jysk förra veckan och hittade denna nätta, vita bänk som jag tyckte skulle passa så fint på vår bro, och med ett lika nätt pris kunde jag inte motstå den... Idag hittade jag vita pelargoner som ska planteras både i lådan ovanför bänken och betongkrukan som står bredvid. Än så länge är de döda höstuppsättningarna kvar där i men när orken kommer är de snart puts väck! :-)
Photobucket
Photobucket
Ett stort tack för era fina kommentarer både gällande Annas gravidfotografering och snygga familjen! Om än jag själv vet vad jag tycker skulle jag säkert inte tro mycket på mig själv om ingen kommentarde mina uppdrag. Så ni ska veta hur mycket era ord betyder!

1 kommentar:

Anette sa...

Jaha! Då vet jag var jag ska då...till Jysk och köpa den fina bänken! Åh så fin den var!
Kramar från Anette