fredag, april 8

Ella o Edwin

Denna fredag har jag haft besök av Ella och Edwin - två superduper söta syskon! Vi fotade ända tills barnen blev lessa och det blev så många fina bilder på dem, det här är ett litet smakprov. Som man säkert anar råkade Edwin tappa balansen men efter lite tröstande hos sin mamma kunde vi fortsätta igen. :-) Jag fick lite assistans av Ella som hjälpte mig bakom kameran för att få Edwins uppmärksamhet och båda var otroligt duktiga framför kameran! Tack för idag hela familjen, fler bilder kommer sen.
Photobucket
Igår var jag på besök i Sunderbyn igen där jag som vanligt fick göra tillväxtkontroll på bebisen och läkarundersökning av mig. Detta görs med jämna och täta mellanrum för att hålla koll på oss båda. Eftersom Noah och Agnes varit väldigt stora när de kommit fram räknar vi med detta även denna gång. Men tro det eller ej verkar detta barn vara mindre, till och med precis som ett "normalt" barn! Varken läkaren eller jag trodde våra ögon när vi såg resultatet men än vill jag inte ropa hej, det är många veckor kvar...

Hoppas nu ni får en trevlig helg!

1 kommentar:

Annelie Johnsson sa...

Härligt att höra allt ser bra ut! När är det beräknat till?

Hoppas du får en riktigt härlig vårhelg!
Kram