onsdag, april 27

Back on track

Nu fungerar bildvisningen igen, jag har nog använt det problemet som en ursäkt att inte skriva något inlägg men nu börjar jag om!

Snart är snön ett minne blott. Det har gått så otroligt snabbt att vi snart hunnit med att kratta hela gården vilket känns extremt tidigt. Annars hör krattning till maj-projekten men det känns otroligt skönt göra bort, för i maj skulle jag kunna tänka mig göra något annat kul!

För övrigt inledde vi påskhelgen med feber och never ending hosta och detta gick sedan vidare till lilla Agnes och mig. Men vi njuter av lunch i solen på trappan, mycket cykel för den äldre och glass. Underbara värme! Imorgon ska våra vildvuxna frisyrer äntligen trimmas, nu är det... Nej jag vågar inte ens tänka på hur länge sedan det var vi klippte oss. Så därför ska de två små och jag hoppa upp i frisörstolen en efter en! :-)

Hoppas ni haft några riktigt fina veckor och en ledig påskhelg!
Photobucket

Inga kommentarer: