lördag, mars 26

Söte Edvin!

Det startade redan förra söndagen med att Noah åkte på magsjuka, innan han ens var i närheten av att kunna återgå till förskolan åkte min man och jag dit. FY vilken kräksjuka detta varit och att vara gravid har, vad jag kan tro inte underlättat... Men nu är den över, mat kan börja ätas lite smått om än magen protesterar och med lite vila mellan varven orkar jag med en hel dag. Tråkig inledning kanske men nu förstår ni vad vi pysslat med i veckan! ;-)

Nu till något trevligare, något som jag påbörjade redan förra helgen men inte har kunnat slutföra förrän idag. Söte Edvin ska ni få se mer av här! Jag hälsade på hemma hos honom en dag i november förra året(!) i deras snygga och nybyggda hus. Där fick jag beskåda så många charmiga och söta uttryck ett halvårs barn kan ha för sig och Edvins snygga hårfärg, som han ärvt av både mamma och pappa, var så fint i ljuset som den låga solen kastade över oss.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Och nu är det återigen helg, så passa på och njut!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fina kort! Som vanligt!

Och GRATTIS idag vännen! Hoppas dagen blir bra trots att det blir jobb och inte kalas!

Kram Ester