tisdag, mars 29

Nora och Arvid + en födelsedag!

I höstas fotade jag även denna lilla tjej som då bara var ett halvår. Trots att Nora faktiskt var lite trött och egentligen skulle sova gick det hur bra som helst, hon skrattade åt allt vi gjorde! :-)

Det här är inte vem som helst utan en av våra absolut närmaste, en tjej som är högt önskad efter en tuff graviditet och har charmat oss alla. Hennes underbara storebror Arvid fick också vara med på några bilder men för honom lockade mer att leka med de andra barnen i huset - så klart! Nu mer kan man faktiskt se Nora i var och varannan tidning i en reklamannons för en stor hustillverkare, känner ni igen henne?
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket
I övrigt har jag blivit väl uppvaktad idag, eller jag menar igår - måndag. Att fylla jämt ska visst märkas! :-) Det började med att barnen kom över till mig i stora sängen och efter en liten stund kom Noah på att det faktiskt var min födelsedag. Då börjar både Agnes och han sjunga "Ja må Han leva, ja må Han leva..."! Hela sången sjöng de utan problem, till och med några Hurra klämde de i med efteråt! Jag väntar spänt på Gabriels present som är på väg med posten, i paketet ligger en sån här som ska bli så kul börja trycka på!

Jag får passa på att tacka för alla telefonsamtal, sms, facebookgrattis, fina blommor och otroligt fina paket som jag fått idag! Det gör mig så glad!

5 kommentarer:

Maria sa...

Underbara älskade gullungar! Vilka fina kort du tagit Anna! Detta får oss att längta ännu mer tills på fredag när vi får träffa dem.

Stort grattis i efterskott till dig!
Kram Maria

Jennie sa...

Sett reklamen och tänkt att henne känner jag ju igen...hmmm. Söt som socker!

Anonym sa...

HEJ! VILKEN DUKTIG FOTOGRAF DU ÄR!!! så fina bilder på våra älsklingar... Hoppas att din dag var toppen! KRAM Frida

Anonym sa...

GRATTIS i efterskott!!
Superfina bilder som vanligt! Snart ska vi väl komma till skott och boka en tid...:) Kramar från grannarna Kersti, Daniel och Isac!

Anonym sa...

Känner igen fotot från reklamen - fint foto - håller med övriga om att du är duktig.