torsdag, mars 10

Fotoalbum

Idag överraskades jag av att inte kunna ringa med vår fasta telefon vilket gjorde att jag sedan fick sitta i (mobil)telefon i över en och en halv timme. Tillslut ordnade det sig tack och lov så nu är allt frid och fröjd!

För länge sedan visade jag er de album jag har att erbjuda mina kunder, snyggare än de flesta enligt mig och nu är det dags att visa er dem igen. De finns i olika storlekar och flera olika färger men hemma har jag bara ett fåtal just nu som går att visa er.
Photobucket
Största albumet med snygg linneklädd hård pärm är 20,5x18,5 cm med 18 blad och plats för 36 bilder.
Photobucket
Nästa album som även det är klätt i snyggt linnetyg har 12 blad och rymmer 24 bilder i storleken 10x15 cm.
Photobucket
Mitt minsta album med 6 blad och plats för 12 bilder, är pärmen gjord av kraftig kartong med lite struktur och hålls ihop av ett sidenband som kommer i olika färger beroende på omslagets färg.
Photobucket
Photobucket

1 kommentar:

Annelie Johnsson sa...

Kan inte annat än att hålla med, vet att du svarat tidigare, men har inte mailet kvar, var hittade du dom??

Kram Kram