onsdag, februari 23

Vinnare av fotograferingen!

Tusen tack för alla mail jag fått från alla ni tävlingsdeltagare! Jag har njutit av att läsa era mail och på det sättet få en bild av vilka som läser min blogg vilket gör mig glad! Det var verkligen otroligt, jättesvårt välja ut en av er för jag blev sugen på alla era idéer, utan att överdriva skulle jag gärna vilja ta på mig alla era uppdrag! Det slutade därför med lottning istället...

Vinnaren är Anna Stenström! Jag mailar dig. :-)

Ni andra får gärna höra av er om ni kan tänka er att boka mig istället! Om än jag förstår att det inte riktigt är samma sak. Photobucket
Här hemma har jag nu i några dagar, fått mysa med två snoriga barn och ett av dem dessutom med feber. Vi har lånat filmer som vi sett idag, annars tycker jag det är svårt veta vad vi ska hitta på. När den ena inte är sjuk nog att känna sig trött och den andra, som egentligen inte orkar hänga med som vanligt ändå försöker in i det längsta. Imorgon är en annan dag som vi fyller med något annat skoj! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Men så roligt! Va glad jag blev. / Anna S