måndag, februari 7

Vinn en porträttfotografering! Tävlingen är avslutad

Jag fortsätter denna sena söndagkväll med att utlysa min första tävling om en porträttfotografering hos mig. Jag har varit sugen att göra detta länge men inte känt att tiden eller modet funnits till. Det gör det nästan nu! :-) Porträtten kan tas på dig som är gravid eller dig som vill ha några snygga porträtt på dig själv eller någon annan, på en nyfödd bebis eller lite större barn eller varför inte en parfotografering?
Obs! Vinsten kan inte användas på en redan bokad fotografering och gälller inte heller någon typ av bröllopsfotografering eller morgongåvefotografering.

I vinsten ingår 1 timmes fotografering som vi gör antingen hemma hos dig, utomhus eller här hemma hos mig, samt 3 st förstoringar (13x18 cm) totalt värde ca. 1200 kr. Självklart kan man beställa fler bilder och andra storlekar om man så önskar, prislista kommer till dig som vinner.

Eftersom  jag är gravid och kommer vara mammaledig nästan hela sommaren måste vi anpassa fotograferingen efter detta, alltså boka en tid mars - maj eller så inte förrän september. Tävlingen pågår till och med 21 februari 2011.

Så här tävlar du:
Maila mig på husetvidkullbacken@gmail.com.


Berätta...
...vem du är eller vem som ska få vinsten om du vinner, samt var du/ni bor
...varför du vill vinna den/ge bort den och
...vilken sorts fotografering det skulle bli?


Lycka till alla underbara!

Photobucket

Inga kommentarer: