söndag, februari 6

Födelsedagsfirande i helgen

Inom loppet av två månader kommer vi fira fyra av fyra födelsedagar i detta hus. I helgen var det min mans tur att fylla 30 år. Fredagkväll överraskade våra vänner honom med en trevlig kväll, till hans förskräckelse blev han utklädd i vit kostym och boots från 90-talet. Vi startade med en god middag i en fin restaurang och åkte sedan vidare till ett par timmar långt bubbelbad, för att sedan avsluta hemma hos några i gänget där alla njöt av varandras toppklassiga humor! :-) Så jag vill passa på att tacka alla som var med och gjorde kvällen så perfekt för honom, vi hade otroligt kul men det hoppas jag ni förstod!

Igår, lördag fylldes huset med syskon, syskonbarn, föräldrar och någon enstaka kusin för att fira honom igen. Vi åt och pratade och fikade - väldigt trevligt minsann!!

Nästa helg står lillasyster i huset på tur att fylla tre, så i veckan laddar vi om för nya kalas och bakar mer fika! Hon har önskat en Hello Kitty tårta som jag hoppas hinner bli beställd och levererad innan söndag, annars går ju ofta chokladbolls tårtan också hem men hos oss är den tyvärr lite uttjatad...
Photobucket

Inga kommentarer: