onsdag, januari 5

Tjugohundratio

Lugnet har lagt sig och vi har haft två lugna dagar, vilket inte hänt på flera veckor. Allt utom familjen (+släkten) har jag varit tvungen prioritera bort därför har här inte synts mycket av mig. Nu kommer i alla fall, även detta lite sent - min resumé av året som gått.
Photobucket
2010 års händelse(r) blev all snö som föll. Det är kanske tråkigt att placera detta som årets händelse men jag kan inte komma ihåg att vi haft så mycket snö tidigare, vilket vi säkert haft även under mitt unga liv om än inte jag minns allt. Snön gav oss mycket jobb men på våren fick vi även så mycket roligt ut av den.
Photobucket
Photobucket
2010 års resa gick till Israel. En fantastisk upplevelse som jag längtar till att göra om! Den grupp ungdomar och alla ledare som följde med blev ett sammansvetsat gäng. Vi delade otroligt mycket tillsammans som jag aldrig kommer glömma och fick se platser jag så länge drömt om att besöka. En ursäkt är på sin plats - för alla fula miner jag gör på bild. Jag trivs så ofantligt dåligt framför kameran att det är svårt för mig att dölja! Jag vill dock passa på tacka Marcus Berggren för den fina bilden (ja, bildern är fin bara inte motivet) han tog på mig i Juda öken med vacker solnedgång och kraftig vind mot sig.Photobucket
2010 års förändring placerar jag familjens kusin på. Som plats nr. 3 i syskonskaran och plats nr. 10 i kusinskaran har han charmat oss alla från den 19 maj när han föddes! :-) Egentligen skulle jag även kunna nämna hur mycket jobb jag haft och inte riktigt är van vid. Det blev en stressig höst och gav mig väldigt svårstyrt blodsocker. Men roligare ämnen finns det faktiskt att prata om!Photobucket
2010 års projekt och det enda vi gjort under året som gått är plattläggningen som förgyllde vår entré. Jag har längtat länge efter detta men inte vetat riktigt hur den skulle se ut men så i juli satte vi igång och missade tyvärr en riktigt fin vecka med sol och varma grader. Detta ska jag med tiden försöka glömma men framförallt få min man att glömma. Detta hemska minne - en perfekt vädervecka på land!
Photobucket
2010 års härligaste får bli de båtturer vi faktiskt tog oss ut på och de kalla men härliga bad vi faktiskt vågade oss på, trots den korta sommaren vi fick. Jag älskar att bläddra genom bilder från alla dessa dagar och börja längta till nästa sommar!
Photobucket
Photobucket
2010 års lycka är för oss den lilla bebis som växer i mig. Jag har börjat känna lite fladder efter ungefär 16 veckor, tidigare än så har jag aldrig förr känt något. Storasyskonen pratar med den och vill gärna känna på magen som växer och växer. Jag oroar mig tyvärr ganska mycket för allt som kan hända men längtar samtidigt otroligt mycket efter att få träffa vårt underverk!
Photobucket

Inför 2011 önskar jag mycket! Framförallt att ALLT ska gå bra med barnet i magen, att jag ska orka med lite fotografering även efter bebisen kommit, att jag ska välsignas med bättre tålamod, att min energi ska räcka till den växande listan jag har att göra (som innefattar mycket målande) och mycket mer. Jag önskar självklart att ni ska vilja fortsätta följa mig och att mina nära ska må lika bra som jag gör nu! :-)

1 kommentar:

Anette sa...

Roligt at se dina tillbaka blickar! Och önskar er lycka till med den lilla i magen...ser fram emot att få se den=)
God fortsättning på året!
Kraaaaam/Anette