fredag, januari 7

Roliga små projekt hoppas jag

Photobucket
Det är konstigt hur snabbt vårkänslor kan komma. Trots hårt snöande idag känner jag av vårstämningen som egentligen är ganska långt bort än. Men med våren kommer för mig en massa nya tankar, framförallt handlar tidiga våridéer om att göra om inomhus. Och eftersom jag inte på ungefär ett år bockat av någon punkt från min lista jag har i huvudet, är det läge att börja snart! :-) Imorgon är min tanke att åka till någon affär som säljer måla och tapeter för att handla - bäst är ju att dessa viktiga ingredienser finns hemma när viljan att börja arbeta faller på.

 Idag har vi tillsammans med många goda vänner släppt lös barnen i ett lekland. Ingen av de små var särskilt villiga att följa med därifrån tre timmar senare, men efter lite tjat begav vi oss sedan till nästa ställe där vi alla fick en kopp kaffe och härliga samtal! Imorgon väntar en middagsbjudning och jag har många gånger berättat för er hur skönt jag tycker det är att slippa laga mat. När andra står vid spisen blir ju maten så mycket godare!!
Hoppas det nya året startat bra för er också och fortsätter så!

3 kommentarer:

Annelie Johnsson sa...

Hej vännen! Hoppas att det nya året börjat bra, och att allt är fint med dig & magen. Ljuvliga bilder här som alltid, och jag hoppas vi hörs även 2011!! Dina kommentarer uppskattas alltid!

Kram

Anette sa...

Ja visst blir man inspirerad när våren kommer! Bra att ha alla grejor hemma då=)
Kraaaam/Anette

Anonym sa...

Men du har väl strykit "skura" från listan?

Kram Ester