onsdag, januari 26

Profilbilder på Frida

Det var länge sedan jag visade er bilder från mina fotouppdrag, det finns fortfarande obloggade uppdrag från i höst men nu vill jag visa er mitt senaste! Frida ringde mig för någon vecka sedan för att boka in en porträttfotografering. Hon har nyligen startat ett mycket speciellt företag och behövde några profilbilder på sig själv för att kunna använda i olika sammanhang.

Utomhus bet kylan alltför hårt så därför träffades vi inomhus för fotograferingen. Tack Frida för den stunden, trots att du fick klämmas in mellan bord och stolar blev du så fin!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Mycket fina bilder på en mycket fin person! Ser fram emot vår "session"!

Kram från Anna-Britta