måndag, januari 17

Ett år som företagare

Photobucket
Känslan är alltid lika härlig när jag får leverera färdiga jobb, bröllop som andra porträttuppdrag och för mig väldigt roligt få höra responsen från mina kunder. Det känns otroligt viktigt att både mina gamla kunder och mina blivande kunder ska känna sig nöjda och detta första år som egenföretagare har visat mycket, mycket jag fortfarande har att lära så klart men också mycket jag är nöjd över. Förhoppningsvis ska tid finnas - någon gång inom en snar framtid - för mig att lägga upp en prislista och infosida så ni lättare ska kunna få svar på frågor ni har. Men tills dess får ni höra av er på antingen mail husetvidkullbacken@gmail.com eller telefon 070-5212452.

Nästa två familjemedlemmar har nu råkat ut för magsjuka och om än detta inte är i närheten av värsta sorten är det alltid jobbigt se sina barn må så dåligt. Nu verkar det ha lugnat ner sig så jag hoppas på det bästa! Trevlig måndag (och tisdag) till er!

Inga kommentarer: