onsdag, december 8

Vårvinter, jag längtar!

Photobucket
Ikväll har jag, tillsammans med massor ungdomar och några andra vuxna hyrt en biosalong och sett Vägen till Betlehem - en underbar film! Jag kom sedan hem till ett sovande hus så nu ska dagen avslutas med lite kvällsfika till tända ljus och lite tystnad. Ibland blir jag så fruktansvärt sugen på varm choklad. Ikväll är en sådan stund. Förkylningen som gett med sig något men nu övergått till nästäppa och rethosta, störde mig och alla andra när filmen rullade. Det får jag be om ursäkt för!

Bilden är från Jäckvik och får mig att längta till min favoritårstid - vårvinter! Tänk så härligt gräva ner sig i en grotta, äta mackor och dricka choklad eller springa upp och ner för backen med pulkor och barn i släptåg! :-) Det längtar jag minsann till...

Inga kommentarer: