måndag, december 6

Måndag i sängen

Photobucket
Nu har jag legat däckad hela dagen, inte orkat mer än minsta möjliga. Jag visste inte att en enkel förkylning kunde slå ut en vuxen människa! Nu hoppas jag det värsta är över så resten av veckan flyter på som vanligt, för det finns egentligen inte tid att ligga sjuk nu...

Helgen har mest bestått av jobb eftersom alla affärer i staden har söndagsöppet hela december. Jag skulle nog uppskatta dessa öppettider bättre om man slapp jobba! ;-) Nu ska jag njuta av vad ettan, tvåan och fyran har att erbjuda ikväll. Helt ärligt känns utbudet inte helt ok för mig, när man är van underhållning från bland andra kanal 3 och 5.

4 kommentarer:

Anette sa...

Åh så tråkigt...hoppas du kryar på dig! Skönt att inte jobba inom handeln längre;)
Kram/Anette

Anonym sa...

Krya på dig!!

Anonym sa...

önskar Kajsa

Anonym sa...

Förstår hur du känner dig :( Jag är också däckad i denna hemska förkyning och D låg sjuk förra veckan.

Krya på dig!!!

Kram Linnéa