tisdag, december 28

Lite sent

Dagarna fylls av trevliga saker. Förutom jobb försöker vi hinna träffa min bror och min mans syskon som är hemma över jul, så mycket vi bara kan! Det går inte en dag utan kalas och barnen leker med sina kusiner eller sina fastrar, farbröder och sin morbror allt vad de orkar. Jag vet att nyår närmar sig och att julafton passerat men jag vill ändå ge er detta.
Photobucket
Detta är årets julkort och har kommit fram till nästan alla, men inte riktigt. Stressad som jag var innan jul att hinna få iväg dessa i tid, råkade jag posta en hög med kort utan frimärke och fullständig adress... Därför kära vänner kan det mycket väl hända att de aldrig dyker upp. Jag siktar på att vara mer noggrann nästa år. :-)

2 kommentarer:

Idalina sa...

Du är rolig du! Fortsätt med din sköna inställning till livet :-)

ALICE sa...

FOTOTÄVLING PÅ BLOGGEN!
Du kan vinna något valfritt från JohanPixels webbshop under 150 kr. Så, vad väntar du på? Greppa kameran och ta en riktigt fin bild som du kan tävla med! :)

Förlåt om du hat fått detta förut, men jag vill bara inte att någon ska missa chansen att vinna! :)