onsdag, december 22

Julstjärnan i fönstret

Photobucket
Photobucket
Igårkväll kom min svägerska förbi och plockade upp mig på väg till en mysig liten gårdsbutik i närheten av mig med riktigt mycket fint. De hade börjat rea sina julstjärnor och jag slog till på denna, en ganska hög stjärna på fot med grymt snygg kabel. :-) Det är detaljerna som spelar roll! I år har jag inte orkat hänga upp de julstjärnor vi annars brukar använda, därför kändes det extra skönt att bara kunna ställa dit denna, utan att först behöva ta bort den befintliga fönsterlampa som hänger där.

Julklapparna börjar bli klara men oj så mycket annat det är kvar att göra! Julgodis ska kokas ihop, städa måste bara bli av, handla mat inför julafton...  Det kan bli svårt att hinna med allt men julen kommer med all säkerhet ändå bli mysig.

Idag har affärerna kvällsöppet så kom gärna in och säg hej, ni som vet vart jag finns! ;-)

1 kommentar:

Livet i hus nr 7 sa...

Jättesnygg!
God Jul på er!
Ps. pälsmössan passar superbra och T är så nöjd, så nöjd