torsdag, december 2

Jul i vårt hus

Photobucket
Photobucket
Även här hemma hos oss, i huset vid kullbacken har vi fått lite julstämning. Än är jag inte riktigt klar men små idéer kommer hela tiden som jag försöker förverkliga, eller lämna. Efter en arbetsdag hemma och en middag bestående av hemmalagat potatismos och köttbullar, åkte hela familjen iväg till barnkören. Samtidigt som barnen sjöng åkte jag iväg till byns lilla butik full av julstämning, och visst följde några små inköp hem! :-) Men mer om dem en annan dag.

3 kommentarer:

Anette sa...

Där har jag varit två gånger den senaste veckan=) Men inte bara jag...hur mycket folk som helst! Spännande att se vad du köpt!

Kraaaam/Anette

Camilla sa...

Riktigt julmysiga bilder. Vilken fin ängel på översta bilden till vänster. Var har du hittat den?

Huset vid Kullbacken sa...

Anette: Jag lyckades visst pricka in en någorlunda folktom kväll - tack och lov! Då kan jag fokusera på shopping bättre... :)

Camilla: Ja, visst är den fin! Den hittade jag hos Maggans djungelkiosk i Hortlax. Kan hända att hennes affär heter något annat men i folkmun är det djungelkiosken. :) Märket Serholt.

God jul! Kram Anna