torsdag, november 18

Vintervitt

Photobucket
Jag skriver detta varje år - jag älskar snö! Speciellt när det inte stormar och snöar samtidigt i stora mängder, för visst får man ha vissa förbehåll? ;-) När väl dagsljuset infinner sig är det så vackert! Trädens grenar bågnar av all snö och nu skulle det väl egentligen ha varit jul men med lite tur hoppas jag allt vitt får ligga kvar tills dess.

Med min bror hemma från sitt nya jobb och sin nya bostadsort - Abuja, Nigeria, fylls även barnens och mina dagar med besök och måltider hos farmor, mormor och föräldrar. Det är till att nyttja tiden han är hemma om än jag vet att det bara är en månad tills han kommer hem igen. Men eftersom det sen lika gärna kan dröja nästan ett år känns tiden han väl är hemma på besök, väldigt värdefull.

Visst ska det återigen bli skönt med helg? Veckorna susar förbi men utan lediga helger skulle nog inte tiden gå lika snabbt... Ta hand om er så ska jag försöka återkomma lite oftare! :-)

Inga kommentarer: