tisdag, november 30

Tacksamhet

Jag har börjat fundera på julkort, mitt i annan stress kom dessa tankar. Förra året beställde jag i GOD tid för en gång skull men vad tror ni händer? Jo, mina julkort fastnar i Holland (eller var det nu var...) Så det slutade som vanligt, vi skickade julkort bara några dagar innan jul med vanliga frimärken - men det fungerar ju också! ;-)

Imorse upptäckte jag också att vår digitalbox inte vill starta, utan visar några felmeddelanden som inte går att hitta i instruktionsboken. Tvn är min räddning när Noah varje morgon envisas med att vakna flera timmar innan vi behöver stiga upp. Annat är det med minstingen som gärna sover lika länge som sin mamma. Detta är jag extremt tacksam över! :-)

Nu är det dags att gå och sova, jag är iskall och längtar att få krypa ner i sängen under ett varmt duntäcke, utan tv som som avslutning.
Photobucket

Inga kommentarer: