onsdag, november 10

Liam och Tilde

Nu var det otroligt länge sedan! Jag ber om ursäkt för min oannonserade paus som har gjort mycket gott för mig men kanske tråkig för er kan jag tänka mig...

Veckorna går och julen närmar sig, nu när snön också kommit för att stanna (hoppas jag!) kanske julstämningen anländer lagom till första advent! :-) Denna vecka startade med att sonen på måndagmorgon klagade på hur trött han var och ville inget äta. Det visade sig lite feber så vi stannade hemma men innan lunch hade han över 40 grader och sov som aldrig förr! Nu först, efter en feberfri dag börjar vi känna igen honom så då är det väl dags för återgång till dagis och jobb.

Sötaste Liam och Tilde kom för en fotografering för ett tag sedan och strålade framför kameran. Liam var helt med på att bli fotad och lillasyster var helt med på att leka med ballongerna jag blåste upp - ibland är det en bra idé och ibland inte! ;-) Hur som helst fick jag både ett och två leenden från dem men framförallt många spontana bilder som jag gillar bäst!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentar:

Annelie Johnsson sa...

Härliga bilder!! Att fotografera barn är nog det bästa jag vet, så okonstlat, och de är fotomodeller varenda en...

Hoppas du får en skön helg!!
Kram♥