onsdag, oktober 6

Obloggat

Har just kollat in ett roligt klipp som jag vet många sett. Roligare pojke får man leta! :-)

Måndagkväll hade jag ett för mig utmanande fotouppdrag där cirka 20 personer samtidigt skulle fastna och bli en bra annonsbild. Det är otroligt mörkt på kvällarna, redan kl. 18 har vi nästan inget ljus kvar vilket gjorde uppdraget lite svårare men människorna som ställde upp var riktigt tappra trots kalla vindar och kvällskyla! Jag fick i alla fall ha på mig jackan. Tänkte låta er se några bilder från den kvällen men det kommer också senare.

Imorgon ska jag lämna barnen på dagis och jobba vid datorn nästan hela dagen. Det är stört omöjligt att hinna arbeta när de är hemma men för mig känns det så konstigt att lämna bort dem när jag ändå är hemma! Eftersom de redan är ganska mycket på förskolan vill jag så klart ha dem med mig resten av tiden men det innebär i sin tur att jag bara kan jobba med bilderna kvällar och nätter vilket givetvis inte i längden är en hållbar situation. En svår nöt att kläcka!

Här ska ni nu få en titt på ej bloggade fotouppdrag - familjen Johansson, familjen Sjömark och syskonen Elin och Olle. Självklart kommer fler bilder men ni får tyvärr vänta lite på dem.
Hoppas ni får en bra torsdag!
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Inga kommentarer: